Header

Werkwijze

Alle materialen en naalden etc. worden per klant ťťnmalig gebruikt. Steriliteit en hygiŽne staan dan ook voorop. De inkt die gebruikt wordt is zuiver op natuurlijke basis, dus bevat geen schadelijke stoffen.

De behandeling: Van de door u uitgekozen tattoo wordt een afbeelding gemaakt die als voorbeeld op uw huid geplakt wordt. U kunt het voorbeeld vooraf bekijken en beslissen of er eventueel nog veranderingen e.d. aan gemaakt moeten worden. Is de afbeelding goed dan kunt u plaats nemen in de behandelstoel. Als eerste worden de contouren van de afbeelding getatoeŽerd en dan worden de kleuren en/of schaduw aangebracht.

Doet het pijn? Nou, het is ten alle tijden een gevoelige behandeling. Er zijn hele extreme gevoelige plaatsen, maar ook vrij gevoelloze plaatsen op het lichaam. Wij zullen dit er altijd van te voren bij vermelden.

Na het aanbrengen van uw nieuwe tattoo, krijgt u een stuk folie over de tattoo aangebracht en een potje genezende zalf mee naar huis. Lees het gedeelte 'verzorging' op deze website over de verdere verzorging van uw tattoo.

Back to our Home Page
Back to Last Page Visited